Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا عظیمیان روز شنبه در آیین رونمایی از طرح تحول دیجیتال شرکت فولاد مبارکه اظهار داشت: امروز فولاد مبارکه در دنیای رقابتی فعالیت می‌کند و سهامداران این شرکت از ما انتظار دارند که حقوقشان حفظ شود و بازدهی سرمایه آنها بالا رود.

وی ادامه داد: حفظ سهم خود در بازار، این الزام را بوجود می‌آورد که همراه با تحولات صنعتی دنیا، نسل چهارم تکنولوژی را در فولاد مبارکه پیاده‌سازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه افزود: افزایش ۶ تا ۸ درصدی بهره‌وری برای سهامداران خبر بسیار خوشی است زیرا ارزش سهام آنها حفظ می‌شود و حاشیه سودخوبی را برایشان به ارمغان می‌آورد.

وی با بیان‌اینکه میزان افزایش یاد شده عدد بسیار بزرگی است، اضافه کرد: برای حفظ پایه ارزش سهام خود باید خود را با تحولات فضای فناوری هماهنگ کنیم درغیراین صورت ممکن است در کمتر از یک دهه از صحنه تولید و سودآوری و ارزش‌آفرینی خارج شویم.

عظیمیان تصریح کرد: برای این کار و در مرحله نخست باید خود را به فناوری روز مجهز کنیم و در مرحله بعد نتیجه این سرمایه‌گذاری و اینگونه اقدامات، افزایش سودآوری سهامداران خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: نمی‌توانیم بگوییم که برای ورود به این عرصه دیر اقدام کرده‌ایم اما باید مقداری شتاب خود را در این عرصه افزایش دهیم.

مدیرعامل فولاد مبارکه ادامه داد: این شرکت بعنوان نخستین مجموعه در صنعت کشور در عرصه تحولات دیجیتال فولاد وارد شده است و از این نظر نمونه موفقی در صنعت فولاد خواهد بود که مزایای بسیاری را برای کل صنعت ایران خواهد آفرید.

وی گفت: فولاد مبارکه بعنوان پیشقراول وارد این عرصه شد تا نتایج و تجارب فراروی خود را در اختیار سایر صنایع  فولادساز و دیگر شرکت‌های کشور قرار دهد.

معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه نیز با اشاره به رونمایی از طرح تحول دیجیتال در صنعت فولاد و انقلاب صنعتی نسل چهارم در این مجتمع صنعتی گفت: اقتصاد نسل چهارم در آینده نزدیک از الزامات دنیاست و بطور طبیعی یکی از راهبردهای کلان ایران، مطالعه و حرکت در راستای اقتصاد نسل چهارم خواهد بود.

مهدی نقوی با بیان اینکه صنعت فولاد بعنوان یکی از صنایع مجهز و تأثیرگذار باید در این مسیر قدم بگذارد، افزود: شرکت‌هایی می‌توانند در این زمینه وارد عمل شوند که به سطح بلوغ مورد نیاز رسیده باشند.

وی افزود: شرکت فولاد مبارکه امروز به این سطح از بلوغ رسیده و از سال گذشته مطالعات گسترده‌ای را در بارۀ  این ‌که چگونه صنعت فولاد می‌تواند در مسیر اقتصاد نسل چهارم گام بردارد، آغاز کرده است.

طرح تحول دیجیتال شرکت فولاد مبارکه، امروز با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایرنا، با رونمایی از این طرح، نسل جدید فناوری در فرایندهای تولیدی این شرکت پیاده‌سازی خواهد شد و این مجتمع صنعتی با کمک فناوری به سمت کارخانۀ هوشمند حرکت می‌کند.

طرح تحول دیجیتال در فولاد مبارکه با هدف ارتقا بهره‌وری در تولید محصولات فولادی با استفاده از روش‌های نو و به همت شرکت بین‌المللی مهندسی سامانه‌ها واتوماسیون(ایرسا) و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فناوری اطلاعات رونمایی شد.

مراحل اجرای این طرح تحول دیجیتال که تا سال ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت علاوه بر ارتقا بهره‌وری شامل پاسخ به نیازهای کیفی محصولات به مشتریان است.

با اجرای کامل این این طرح، فرایند تولید با خطای کمتر، هزینه‌ پایین‌تر و امکان تولید محصولات متنوع و جدیدتر انجام خواهد شد.

 فولاد مبارکه، بزرگترین مجتمع صنعتی کشور و بزرگترین تولیدکننده فولاد تخت در خاورمیانه است.
این مجتمع با سهم بیش از ۵۰ درصدی در تولید فولاد کشور دارای ارزش فعلی۲۰۰ هزار میلیارد ریال است.
این شرکت در عین حال با داشتن حدود ۱۲ میلیون تُن ظرفیت آهن اسفنجی، بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان محسوب می‌شود.
مجتمع فولاد مبارکه واقع در ۷۵ کیلومتری جنوب غرب اصفهان دارای ۳۵ کیلومتر مربع وسعت و ۱۷ کیلومتر مربع سالن تولید است.

برچسب‌ها فولاد مبارکه اصفهان برنامه تحول دیجیتال اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فولاد مبارکه اصفهان برنامه تحول دیجیتال اصفهان فولاد مبارکه اصفهان برنامه تحول دیجیتال اصفهان شرکت فولاد مبارکه طرح تحول دیجیتال صنعت فولاد نسل چهارم بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۳۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • تورم در ترکیه به ۷۰ درصد رسید
  • چرا برای صاحبان بار انتخاب ریل به جای جاده جذابیتی ندارد؟
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی