Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ به گزارش خبرنگار فولاد آئین معرفی ۴۰ شرکت برتر بورس تهران و فرابورس ایران روز دوشنبه ۲۵ شهریورماه با حضور دکتر شاپور محمدی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مدیران ارشد شفاف‌ترین شرکت‌های حاضر در بورس و فرابورس و با هدف ارائه دستاورد‌ها و اقدامات مثبت انجام شده که منجر به بهبود عملکرد شرکت‌ها شده است در سالن جلسات سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش حاکیست، با توجه به تجربیات بورس‌های اوراق بهادار در سطح بین‌الملل، شناسایی شرکت‌های ممتاز یا دارای موقعیت برتر اغلب بر پایه معیار‌های نقدشوندگی سهام، میزان تاثیر‌گذاری شرکت بر بازار و برتری نسبت‌های مالی انجام می‌شود.

بر این اساس شناسایی شرکت‌های فعال‌تر در بورس اوراق بهادار تهران بر پایه ترکیبی از قدرت نقدشوندگی سهام و میزان داد و ستد سهام در تالار معاملات (تعداد و ارزش سهام داد وستد شده)، تناوب داد وستد سهام در تالار معاملات (تعداد روز‌های داد وستد شده و دفعات داد وستد شده) و معیار تاثیرگذاری شرکت بر بازار (میانگین تعداد سهام منتشر شده و میانگین ارزش جاری سهام شرکت در دوره بررسی) است.

شاپور محمدی در این دیدار که هدف از آن هم‌اندیشی با مدیران ارشد شرکت‌های شفاف بورس و فرابورس بود، گفت: توسعه بازار سرمایه و بهبود فرآیند‌های داد و ستد سهام همه ناشران بورسی همواره مورد حمایت نهاد ناظر است و بورس امروز نقش مهمی در اقتصاد ملی ایفا می‌کند.

دبیر شورای عالی بورس با تاکید بر اینکه شرکت‌های حاضر در بازار سرمایه از بزرگترین و مهم‌ترین مجموعه‌های اقتصادی کشور محسوب می‌شوند، افزود: اطلاعات منتشر شده در کدال بهترین شاخص برای سنجش عملکرد واقعی اقتصاد است.

رییس سازمان بورس ادامه داد: شفاف‌ترین بنگاه‌های تولیدی و خدماتی در بورس ما حضور دارند و می‌توان به جرات گفت بازار سرمایه ما شفاف‌ترین نهاد اقتصاد است.

دکتر محمدی با اشاره به اینکه قصد داریم در سال جاری علاوه بر کمیت افشای اطلاعات، کیفیت آن‌ها را نیز افزایش دهیم افزود: امیدوارم با همکاری اهالی بازار سرمایه شاهد افزایش شفافیت بیشتر در بازار سرمایه باشیم.

در ادامه این دیدار علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان به حمایت از تولید ملی، گفت: امروز فضا برای خیزش اقتصادی آماده شده و اکثر صنایع ما ثابت کرده‌اند مقابل تحریم‌ها و فشار‌ها تاب آوری دارند.

وی با اشاره به اینکه حضور حداکثری شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی در بورس گره‌گشای مشکلات اقتصادی کشور است، ادامه داد: شفافیت مهمترین دست آورد بازار سرمایه است و امیدوارم همه نهاد‌ها و همچنین شرکت‌های بورسی با همکاری یکدیگر مسیر حضور سایر شرکت‌ها در بازار سرمایه را هموار کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: یکی از موضوعات امروز اقتصاد حل مشکل زنجیره تولید است و تکمیل این زنجیره و اصلاح فرآیند آن، رسالت شرکت‌ها و بنگاه‌های تولیدی و خدماتی است. تکمیل زنجیره تولید ضرورت اقتصاد ملی ما است و قطعا یکی از راه‌های کنترل و مدیریت بحران‌های اقتصادی محسوب می‌شود. باید هرچه سریع‌تر خلا‌های تولیدی را شناسایی و نقص‌های موجود را برطرف کنیم.

علی آقامحمدی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه امروز مطالعات آینده‌نگر و شرکت‌های دانش بنیان دو رکن مهم افزایش تولید محسوب می‌شوند، تاکید کرد: پیوند دانشگاه و صنعت انگیزه حرکت ایجاد می‌کند و ناشران بورسی باید به این دو اصل توجه کنند.

برچسب ها: رویداد24 ، فولاد مبارکه ، فولاد مبارکه اصفهان ، صنعت فولاد ، حمیدرضا عظیمیان ، شرکت فرابورس ، تحریم فولاد ، کارگران فولاد ، فولاد خوزستان سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 فولاد مبارکه فولاد مبارکه اصفهان صنعت فولاد شرکت فرابورس تحریم فولاد کارگران فولاد فولاد خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۶۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم